Accessoires voor je fiets


Bij fietsen komt vaak een hoop kijken. Hoe neem je je fiets mee op reis? Hoe vind ik de weg in het buitenland? Hoe word ik gezien in donker, en hoe kan ik licht scheppen in de duisternis als ik ’s avonds een rondje wil mountainbiken? Op al deze vragen hebben wij een passend antwoord met onze producten.

Thule fietsdragers


Fietsdragers van het Zweedse Thule zijn stevig en gebruiksvriendelijk. Ze zorgen ervoor dat jouw fiets veilig van A naar B wordt vervoerd. In onze winkel kan je de verschillende systemen bekijken en word je geholpen bij het vinden van een voor jou geschikt model.

Tacx fietstrainers


Wil jij fit blijven in de winter, kunnen warmrijden voor een wedstrijd of ben je herstellende van een blessure en wil je voorzichtig aan het fietsen weer oppakken? Een Tacx fietstrainer biedt dan uitkomst. Wij helpen je graag met advies over welke trainer het beste aansluit bij wat jij nodig hebt.

Garmin fietsnavigatie


Als het op fietsnavigatie aankomt is Garmin waarschijnlijk het eerste merk dat in je opkomt. Garmin biedt met haar verschillende modellen veel mogelijkheden en is het meest gebruikte fietscomputermerk, van geavanceerde fietscomputer met GPS tot uitgebreide navigatiesystemen.

Pioneer vermogensmeters


De prestatiegerichte wielrenner probeert zich constant te verbeteren. Een vermogensmeter is een perfect middel om progressie te kunnen meten. De laatste jaren zijn er verschillende merken in de wereld van vermogensmeters gestapt, waaronder Pioneer. Pioneer biedt verschillende oplossingen voor het correct meten van het vermogen dat jij levert. Onze specialisten helpen je graag verder.

Meer


Naast de genoemde producten vind je bij ons nog veel meer merken en accessoires. Ruim 150.000 artikelen! Ben je naar iets specifieks op zoek? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.